Jottable: Sto za hvatanje ideja

Jottable, kao što mu samo ime kaže, nudi mogućnost i prostor da brzo i lako zabeležite svoje ideje, podatke, dijagrame ili skice vaših koncepta. Skice i beleške na papirićima, stikerima, salvetama često završe bačene ili zaboravljene. Sa Jottable-om ih je nemoguće izgubiti, jer su ispred vas.

Naime, to je sto čija je radna površina zapravo tabla za crtanje sa mogućnošću suvog brisanja. Može se koristiti u kancelarijama, u skolama, kod kuće za samostalan rad, praktično svuda.

Jottable je razvila agencija The Brooklyn Brothers za svoje potrebe. Biće prikazan na ICFF-u (International Coneporary furniture Fair) koji će se održati u Njujorku od 15-18 maja ove godine.

Sofisticiran i koristan Jottable je savremen oblik tabli za crtanje koje često imaju “jeftin” i detinjast dizajn i ne mogu da funkcionišu u poslovnim okruženjima, osim u igraonicama. Njegov minimalistički izgled samo poboljšava funkcionalnost, pored table za cratnje tj. radne površine sa strane su još držači za markere i to je sve.

Standardna veličina je 18288 X 9144 X 7499, ali izrađuju se i po naruđžbini. 😉

Tekst pripremio: Ljubojević Borivoje, urednik

One thought on “Jottable: Sto za hvatanje ideja

  1. Mislio sam da to nikad necu reci ali doslo je vreme i za to. Kako to meni nije palo na pamet. Pre mesec dana sam kupio tablu i razmisljao o zanimljivim resenjima vezano za njen redizajn. Ali ovo je cista genijalnost. :)

Comments are closed.