Stipendija Sci-arc | industrijski dizajn

SciFi-Wahabi

Dobrodošli u Južnu Kaliforniju Institut za Arhitekturu

Sci-arc centar za inovacije obrazuje arhitekte i dizajnere da zamisle i  oblikuju budućnost. Nudimo studentima kao jedinstveno iskustvo koje obuhvata  osnovne, postdiplomske i specijalističke studije. Oko 500 studenata i 80 fakulteta za dizajn i arhitekturu su nam članovi, radimo zajedno na istraživanju, razvoju i testiranju granica arhitekture i dizajna.

Sci-arc, stipendije se dodeljuju na osnovu zasluga i finansijskih potreba. One su i dalje na raspolaganju svim studentima koji trenutno pohađaju kurseve slične Sci-arc-a.

Sci-arc stipendije se dodeljuju redovnim studentima na osnovu akademskih dostignuca,slanje portfolia, kao i demonstracija finansijskih potreba. Kandidati mogu biti upisani na redovne, ili postdiplomske studije. Za međunarodne studente važi da su završili bar jednu godinu sličnog programa.

Bodovanje za stipendiranje odlučuje se sledećim:

-Porfolio   (40 poena)

-Gpa (25)

-Finansijske potrebe  (25)

-Servis ( max 10)

Stipendijski upis na raspolaganju je u Martu za narednu školsku godinu, zahteva sledeće:

1. Popuniti stipendijsku prijavu

2. Kratka izjava (250 reči ili manje) navodeci akademske karijere i ciljeve

3. Sci-arc oblik finansijske pomoći ili za međunarodne studente prijava i Fafsa

4. Jedno pismo preporuke od učenika

5. Portfolio

6. Trenutni transkript

Pristigle informacije se pregledaju od strane diplomiranog stručnog komiteta.Vaša prijava mora biti podneta do Aprila. Posavetujte se kod akademskog saveta za tačan datum. Ne ispunjavanje tačnog datuma će se smatrati diskvalifikovanim iz procesa stipendijskog programa. Sve dodatne informacije se mogu dobiti od strane savetnika Peter Doug-a.

Prijem stipendije

Broj stipendija je ograničen i dodeljuju se na osnovu vašeg potencija, gledajući prijavu, portfolio i finansijsku potrebu.

SciArc Web Site