ID Sketching | Industrijski dizajn

SketchingIndustrijskidizajn

IDSketching.com je sajt koji definitivno trebate da imate u svom bukmarku i da ga redovno pratite. Bar vi koji smatrate da je dizajnersko crtanje i skiciranje jedna od najvaznijih stvari za jednog industrijskog dizajnera. Vi koji se ne pronalazite u ovome i uglavnom radite 3D skice-modele, možete slobodno da potražite neki post u 3D sekciji sajta.

Ovaj sajt je polazno mesto i baza svih onih koji žele da nauče kako da crtaju, da podele svoje znanje ili da usavrše svoju tehniku crtanja. Na sajtu se nalazi dosta objašnjena osnovnih alata koje koristite pri crtanju, tehnika i materijala. Malo inspiracije nikad nije na odmet, zato možete posetiti i galeriju radova nekog od dizajnera koji na sajtu vode svojevrsni dnevnik skica.

Video tutorijali se uglavnom baziraju na digitalno crtanje i bojenje, mada pokrivaju i tradicionalne tehnike. U ovaj sajt je uloženo dosta vremena i truda i nadamo se da će i dalje da se razvija. Povremeno se održavaju i crtačke sesije i mini takmičenja pod pokroviteljstvom Wacom-a.

Ukoliko vam se sajt zaista svidi, ne bi bilo na odmet ni da ga podržite sitnom donacijom preko pay pal-a.

Posetite sajt na adresi : ID SKETCHING