Veritas™ ResinArt™ Paneli

Veritas™ ResinArt™ Panele razvio je Shaw-Jelveh Design.

ResinArt paneli su spoj: grafike, teksture i boje. Veritas kompanija je ih je napravila sa ciljem da omogući dizajnerima i arhitektama da kombinujući ova tri elementa sami naprave panel koji će im kasnije koristiti u dizajnu enterijera ili nameštaja.

ResinArt panel sastoji se iz nekoliko slojeva: sloj sa teksturom, untutrašnji sloj, sloj u boji i pozadinski spoljašnji sloj.

Teksture- Sve površine, od skroz glatkih do krupnijih, hrapavih tekstura su u jednoj kategoriji. Glatke i manje hrapave površine najčešće se k0mbinuju sa grafikama, dok  krupnije, hrapavije,  daju svetlosne i 3d efekte.

Unutrašni sloj – daje nesvakidašanji izgled ovim panelima. Veritas je razvio veliki izbor unutrašnih slojeva, inspirisani elementima iz botanike, tekstilnim ornamentima pa čak i elementima iz industrije.

Boja – U ponudi je širok izbor boja, koje su podeljene u nekoliko kategorija: plave, braon, zelene, neutralne, roze – crvene, žute – narandžaste. Može se izabrati i stepen providnosti ovog sloja u slučaju da ga želite kombinovati sa nekom grafikom ili teksturom koja pravi svetlosne efekte.

Veritas kompanija je na svom sajtu omogućila on line pravljenje uzoraka kao i naručivanje. Probajte, napravite panel po vašoj želji možda vam nekad zatreba.

http://www.veritasideas.com/CreateSample.aspx

Tekst pripremio: Ljubojević Borivoje