Shrink nameštaj

shrink-nameštaj_01

Svedoci smo konstntnog nedostatka kako poslovnog tako i životnog prostora. Upravo zahvaljujući ovom problemu čitav niz dizajnera je posvećen rešavanju svih potencijalnih problema kada je u pitanju opremanje enterijera.

Pred nama je krajnje interesantno rešenje koje koncipirano od starne dizajnera Bhagvanji. M. Sonagra.

Naime, ovaj mladi dizajner je zahvaljujući spoznaji problema, uslovljenog nedostatkom životnog prostora, osmislio interesantan koncept kojim se definitivno može uštedeti dovoljno životnog prostora. U pitanju je takozvani shrink nameštaj, nameštaj koji se zahvaljujuću svojoj funkcionalnosti može skupljati i širiti a sve u skladu sa vašim trenutnim potrebama.

shrink_nameštaj_02

shrink_nameštaj_03

Kao što i sami možete primetiti reč je o konceptu koji zaista u velikoj meri može uštedeti vaš životno/poslovni prostor. Bazično reč je o jednoj stolici koju je zahvaljuući svojoj proširivosti i performansama moguće pretvoriti u dve stolice i stočić. Ovde je svakako reč o proizvodu trenutka. Kada kažemo trenutka prvenstveno mislimo na one trenutke u kojima vam je u vašem portabl okruženju potrebno mesto više. Upravo ovaj proizvod to i jeste.

shrink_namestaj_04

Tekst priredio Miloš Stojaković